I want candy!

 

God kväll denna fina söndag!

Denna vecka började med oerhört skönt väder men det gick snabbt över till att bli kallt, det märks att vintern bara är runt hörnet, det har inneburit några fotografier när tillfället har uppenbarat sig och dom kan ni kolla på under fliken!

I tisdags så var jag till tandläkaren, det var väldigt skönt att få det avklarat, jag var inne hos tandhygienisten i ungefär 10 minuter och det såg ut som förra året! Inget nytt och tänderna i lika fint skick som vanligt, men det är bra att jag har tandvårdsförsäkring annars blir man ju ruinerad varje gång även om det bara är en undersökning!
När jag kom hem så hade David lagat en fin tacopaj med alla tillbehör, som vanligt så var det väldigt gott! Han är, som jag skrivit tidigare, väldigt duktig på att laga mat!

För två veckor sedan beställde jag delar till några av julklapparna jag ska göra och företaget jag beställde från har skickat som dom ska, men i onsdags så hade beställningen ännu inte kommit och jag började bli fundersam över vad som hänt. Efter lite undersökning så visade det sig att dom ligger på DHLs terminal och har legat där sedan i måndags utan att DHL har kört dom till ombudet Dom kör till ombudet dagligen så det är klart jag blir fundersam på varför mitt paket ligger kvar på terminalen. I torsdags så försökte jag flera gånger att komma i kontakt med DHLs kundservice utan framgång! På fredagen fick jag tag på dom på förmiddagen och först så verkade det som att tjejen som svarade var hjälpsam, hon bad mig vänta kvar så skulle hon kolla runt lite, efter ungefär tio minuter kommer hon tillbaka och säger att dom inte kan svara på varför mitt paket ligger kvar på terminalen och att jag måste kontakta avsändaren! Oerhört dåligt gjort av DHL tycker jag, avsändaren har gjort allt dom ska, paketet ligger på DHLs terminal, varför försöker dom lägga över ansvaret på avsändaren? Det är DHLs personal som har strulat till det så varför förväntar dom sig att avsändaren ska kunna ge mig ett svar på vad som har hänt? Jag är oerhört missnöjd med DHL över lag! Det är inte första gången dom strular till det och det lär ju knappast vara den sista heller!

I går testade jag äntligen att göra karameller med smak av ananas, blåbär, jordgubb, körsbär och melon, dom blev goda och fick bra betyg av David! Först så hade jag inte handskar på händerna och det gjorde att jag fick början till brännblåsor på två av fingrarna, så om ni testar att göra karameller tänk då på att skydda händerna!

När David kom hem ifrån jobbet åkte vi för att köpa en inflyttningspresent till vår nära och kära vän John som nyligen har köpt sin första egna bostad! Vi åkte till en nyöppnad butik på Strömsbrovägen 45 i Gävle som heter Trädgårdsinteriör, det är en väldigt trevlig liten butik som har oerhört fint utbud och väldigt trevlig personal, där kan ni verkligen hitta det där lilla extra!

John bjöd in till inflyttningsfest igår, det är ju verkligen något att fira när man tar det steget in i livet! Vi var hem till honom och kollade på lägenheten för någon månad sedan och då var det fortfarande mycket som skulle göras! Men igår när vi var dit så var det en otrolig skillnad, han har fått till det så fint hemma med rusten och möbleringen! Jag hoppas han kommer trivas bra där men det tror jag att han kommer göra! Innan vi åkte dit så var vi och åt på en restaurang mittemot Tempo i Bomhus, restaurangen har blivit väldigt mycket trevligare än den var förut och maten var väldigt god, det var lagom stora portioner, varken jag eller David åkte därifrån hungriga! Jag åt stekt ris med räkor och David tog en kyckling-shawarma.
Festen var en ganska lugn och trevlig tillställning med lagom mycket folk! Eftersom David hade jobbat natt så stannade vi inte så länge, jag tror vi började röra oss hemåt runt 12-tiden!

Idag har varit en lugn dag där det inte har hänt så mycket, David har mestadels vilat eftersom han inte mått så bra (jäkla rödvin, säger han)! Jag började med en lugn frukost bestående av grillad macka, avokado, paprika och tomat! Efter det så har det diskats, tvättats men också bakats, recept hittar ni under fliken! Idag bakade jag en saftig chokladkaka med chokladglasyr toppad med valnötter, den var sådär riktigt saftig så den smälter i munnen och den smakar verkligen choklad så är du chokladälskare så rekommenderar jag verkligen denna kaka!

 

Följ mig gärna på instagram, där finns jag under namnet 13skalmannar! 

Tack för denna gång, på återseende!

Follow me on social media 🙂

Kommentera

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggare gillar detta: